budgetcoach

Danielle

Online budgetcoach

Laat je financiële zorgen achter je

Ik weet dat het rondkomen met een budget een constante uitdaging kan zijn. Maar geen zorgen! Ik ben er om jou te helpen om de eindjes aan elkaar te knopen. Samen gaan we een einde maken aan die onzekerheid en stress rondom jouw financiën.

Samen zorgen we ervoor dat je weer financieel fit wordt en blijft!

Neem contact met mij op

MIJN MISSIE:

Mijn missie is om persoonlijke financiën eenvoudig en begrijpelijk te maken. Ik help je om weer grip te krijgen op je geldzaken, met minder stress en meer zelfvertrouwen. Zelfs als je nooit goed met geld bent geweest, kun je het leren!

DANIELLE

Herken je dit?

Je staat voor je kledingkast en je baalt. Je hebt een verjaardag, maar wat moet je nu weer aandoen? Je hebt alles al 100 keer aangehad en je vrienden kennen je outfits inmiddels wel. Je hebt werkelijk niets leuks of nieuws om aan te trekken. Je kunt toch niet weer in dezelfde kleren komen? 

Je vindt het oneerlijk dat het lijkt alsof de buren wel alles kunnen en je vrienden zie je op social media ook allemaal leuke dingen doen. Dan gaan ze naar de film, uit eten, naar een festival op nog erger een luxe vakantie. Als ze jou mee vragen ga je wel mee (behalve die vakantie dan, die kun je niet betalen!). Je maakt je dan tijdens het uitje alleen maar zorgen, omdat je weet dat je het eigenlijk niet kan missen. Nee, zeggen durf je niet. Wat zullen ze dan wel niet denken. Je schaamt je ervoor. 

Je hebt weer slecht geslapen. Altijd als je in bed ligt begin je te piekeren of je de maand wel doorkomt en de volgende maanden en soms zelfs jaren. Je probeert het van je af te zetten en overdag lukt dat nog wel, maar in bed. Het is dan ook net alsof het gepieker alleen maar erger wordt. Zo irritant. Hoe moet je ook slapen wetende dat het financieel ook eigenlijk niet zo goed gaat.

Je hebt al zoveel verschillende dingen geprobeerd om meer geld over te houden, maar niets lukt. Het is of niet vol te houden, of je kunt niets leuks meer doen, of het kost je uren per dag. Of nog erger alles tegelijk! Het is ook allemaal ook nog eens veel te moeilijk. 

Je maakt je zorgen over de toekomst. Over een paar jaar wil je het toch rustiger aan gaan doen en meer gaan genieten. Zoals het nu gaat moet je jouw hele leven alleen maar heel hard werken. Genieten lijkt er voor jou nu en zeker in de toekomst niet in te zitten. Het frustreert je dat je het gevoel hebt hard te moeten werken en toch nooit iets overhoudt. Al helemaal niet om iets weg te zetten voor de toekomst. 

Hoe zou het voor je zijn als:

Je heerlijk onbezorgd kunt winkelen en de kleding kunt halen die je leuk vindt. Als je dan een verjaardag binnenloopt, kun je kiezen wat je aan wilt doen en in je nieuwe outfit shinen. 

Je hebt geen tijd meer voor social media. Je bent je eigen dingen aan het plannen en doen. Dingen die je zelf wilt en waar je met volle teugen van kan genieten. Je kunt heerlijk je geld uitgeven zonder je hier schuldig aan te voelen aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Je op een supersimpele manier altijd overzicht hebt. Geen nachten meer wakker liggen en je zorgen maken. Geen moeilijke dingen of jezelf alles ontzeggen. Gewoon genieten van het leven.

Je hebt zin in de toekomst en je gaat hier vol vertrouwen in.

Je kunt heerlijk genieten van je leven nu én aan jouw toekomstige zelf is ook gedacht. Je kunt zelfs aan je kinderen wat leuks nalaten als jij er niet meer voor ze kan zijn. 

Dit is voor jou mogelijk als je met mij aan de slag gaat

Wat krijg je: 

Intake online of als je in de buurt woont bij jou thuis.

3 persoonlijke sessies van een uur waarbij ik je help, zodat je zelf vertrouwd raakt met jouw geldzaken.

Ik laat je precies zien hoe het voor jou ook mogelijk is financiële rust te krijgen.

Je mag mij tussendoor mailen en appen als je vragen hebt. Als er onverwachts iets vervelends gebeurt of je ziet het even niet meer zitten, dan ben ik er voor je.

Samen gaan we ervoor zorgen dat je jouw plan voor nu en de toekomst kan realiseren. 

Aan het einde van het traject mag je dit verwachten

 • Je bent van je geldzorgen en geldstress af. Geen struggle meer met kleding die je niet kan betalen. Je kunt gaan shinen en er supergeweldig uitzien in je nieuwe mooie outfits!
 • Je gaat zien dat je juist leuke dingen kunt doen. Je kunt mee op uitstapjes met je vrienden en je bent druk met je eigen uitstapjes plannen. Je hoeft jezelf of je gezin niet alles te ontzeggen. Je weet precies wat kan. 
 • Geen slapeloze nachten voor jou meer. Alles is onder controle. Je hebt overal aan gedacht. Zelfs als er onverwachte rekeningen komen. 
 • Je gaat ontdekken dat dit op een leuke, en simpele manier kan zodat je dit ook makkelijk volhoudt zonder dat het je veel tijd kost. Geen FIRE of andere moeilijke en vervelende dingen waarbij je jezelf alles moet ontzeggen. Juist niet! Gewoon simpel zodat je kan genieten.  
 • Je ziet dat je zelf invloed hebt op jouw huidige en toekomstige financiële situatie. Je voelt je financieel vrij en je kunt eindelijk het leven leiden wat je graag wilt en verdient. Je hebt een plan om je dromen te gaan realiseren.
 • Persoonlijke hulp

  Je krijgt persoonlijke begeleiding van mijzelf.

  Er is veel persoonlijke aandacht voor jou.

  Ik begeleid je stap voor stap door alle processen heen die je persoonlijk nodig hebt.

 • Simpele stappen

  Het hoeft niet moeilijk te zijn en zeker ook niet moeilijk gemaakt te worden.

  Geen onzin, gewoon simpel en leuk.

 • Bewezen resultaat

  Niet meer jaren zelf aanrommelen. Leren van iemand die ervoor heeft geleerd en hier jarenlange ervaring mee heeft. Geen gebakken lucht, maar bewezen ervaring.

financiën geld

Jouw investering

Jouw investering is € 1.497 inclusief btw. 

Wil je eerst met mij kennismaken? Dat kan uiteraard!

Stuur mij een e-mail, dan krijg je van mij een link naar mijn agenda. Hierin kun je zelf een kennismakingsessie van 15 minuten inplannen.

Betalen in 3 gelijke maandelijkse termijnen kan ook. 

 • Je doelen bepalen waarvoor je dit doet.

  We gaan jouw doelen bepalen. Die kunnen namelijk voor iedereen verschillend zijn en het is wel handig om te weten waarvoor je het doet en waar je naar streeft.

 • Budget op orde brengen

  Ik ga je laten zien hoe je op een makkelijke en leuke manier kan budgetteren en je inkomsten en uitgaven kan bijhouden zonder dat je bonnen hoeft op te tellen of iedere dag alle uitgaven hoeft bij te houden. Ik heb hier een supersimpele methodiek voor die jij ook kan leren.

 • Schulden

  Als je schulden hebt gaan we die in kaart brengen. We bepalen meteen een aflos strategie op basis van het eerder opgestelde budget. Ik help je als je op dit moment al met een incassobureau of deurwaarder te maken hebt met de te nemen stappen.

 • Mindset

  Zonder de juiste mindset gaat het natuurlijk niet lukken. Het is belangrijk om te zorgen dat er geen nieuwe schulden meer ontstaan en dat je positief blijft over je geld, maar zeker ook over jezelf. Niets zweverigs, maar zonder BS zorgen dat je op koers blijft ook na het traject.

 • Kennismaken met beleggen

  Nu je financiën op orde zijn ben je klaar voor de volgende stap: beleggen.

  Ik leg je de basis uit hoe je jouw geld kan laten groeien.

 • Toekomstplan

  Je hebt je financiële doelen uitgestippeld en je plan gemaakt hoe je hier moet komen. Je bent hierna klaar voor jouw financiële toekomst en vrijheid.

Veelgestelde vragen

Wanneer is het voor mij?

Als je maandelijks geld wilt overhouden, van je schulden af wilt, een buffer wilt opbouwen én nieuwsgierig bent naar de volgende fase in je leven met beleggen.

Wanneer is het niet voor mij?

Als je niet gemotiveerd bent. Ik kan je heel goed helpen en ik zal je alles geven, maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen. 

Ik ben niet zo goed in cijfers. Is dit moeilijk?

Als je kan lezen, schrijven én luisteren dan kun je dit ook.  

Ja, maar ik heb schulden, is dit wel wat voor mij?

Juist als je schulden hebt, moet je zo snel mogelijk aan de slag. Uiteindelijk lopen deze kosten alleen maar op en wordt dit van kwaad tot erger.

Kan ik het niet beter eerst zelf proberen?

Dat kan én mag altijd en is helemaal aan jou. Ik denk echter dat je niet voor niets op mijn pagina beland bent en er dus juist wel klaar voor of mee bent om het niet meer zelf en alleen te doen.