Over mij

Hi, ik ben Danielle!

Mijn moeder was in mijn jeugd een hardwerkende ondernemer. We hadden het financieel hartstikke goed totdat dit ineens niet meer zo was. We moesten gedwongen verhuizen, de auto’s werden verkocht en ons speelgoed moesten we verstoppen. Mijn moeder was failliet en daarmee wij eigenlijk allemaal.  

Er was veel schaamte en vooral veel verdriet. Ik kan mij die periode vooral als een hele verdrietige, maar ook angstige periode herinneren. Op een jonge leeftijd kwam ik er al achter hoe belangrijk het is om geld te hebben en vooral wat er gebeurt als je het niet (meer) hebt. 

Dit wilde ik voor mijzelf anders. Ik werd ook een hardwerkende, eerst werknemer en later ondernemer. Ik maakte veel uren en ik wist precies hoe ik veel geld kon verdienen. 

Voor mij was de reden dat ik hard werkte en er veel geld binnen moest komen een belangrijke motivator. Ik was namelijk bang dat ik net zoals mijn ouders “ineens” niets meer zou hebben. Ik was zo bang alles kwijt te raken. Het was echt mijn overtuiging dat ik dan alles wat ik had opgebouwd in zou moeten leveren. Dat wilde ik koste wat kost voorkomen. 

Met het harde en vele werken was er dus geen tijd voor mij of om leuke dingen te doen. Als ik iets nodig had, kocht ik het online en dat deed ik dan vaak, om eigenlijk de pijn te verzachten van het vele werken. Dat verdiende ik dan wel op zijn minst vond ik.

Tot ik een omkeerpunt in mijn leven kreeg en besloot dat ik dit niet langer zo wilde. Dit moest anders kunnen. Het moest toch mogelijk zijn om én nu leuk te leven én geen zorgen meer te hebben over de toekomst. 

Ik realiseerde mij dat hard werken, maar een deel van de oplossing was. Het gaat erom dat je slim met je geld omgaat. Dan kun je nu genieten én later! Dan hoefde ik dus ook niet meer zo hard te werken, omdat ik mij zorgen moest maken dat er in de toekomst niets meer zou zijn. 

Ik werk nog steeds hard en veel, ik heb namelijk het geluk dat mijn werk ook echt mijn passie is. Dat vind ik dus heerlijk om te doen!

Wel zorg ik er nu voor dat ik tijd vrij maak om leuke dingen te doen. Om te kunnen geven aan goede doelen (hondjes, in mijn geval) en om te investeren voor later zodat ik dan ook leuk kan blijven leven. 

Dat kan alleen nu ik weet wat er binnenkomt en waaraan ik het kan besteden en dan natuurlijk wel op een manier die simpel werkt en automatisch. Zo heb ik altijd eenvoudig inzicht in mijn geldzaken. Ik weet precies wat ik waaraan kan uitgeven zonder mij zorgen te hoeven maken dat ik geld tekort kom. Zelfs als ik een keer een impulsieve uitgave wil doen of al gedaan heb. 

Het is een heerlijk gevoel dat ik weet dat ik voldoende heb, dat ik spaar, reserves heb en dan ook nog aan mijn “toekomstige ik” heb gedacht. Maar vooral ook: dat ik nu kan genieten! Ik vind het heerlijk om op een terrasje te zitten, op vakantie te gaan en leuke dingen met mijn man en honden te doen. Daarnaast zie ik ook mijn vermogen groeien, zodat ik mijn uiteindelijke droom kan gaan realiseren.  

MIJN MISSIE!

Mijn missie is om persoonlijke financiën eenvoudig en begrijpelijk te maken. Ik help je om weer grip te krijgen op je geldzaken, met minder stress en meer zelfvertrouwen. Zelfs als je nooit goed met geld bent geweest, kun je het leren!

DANIELLE

Typisch Danielle:

 • Positief

  Ik ben vrolijk en positief. Ik houd ontzettend van humor en ik lach veel.

  Vroeger werd mij ook bijgebracht: "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen”. Dit heeft mij ook door veel situaties heen geholpen. 

 • Praktisch

  Ik ben ontzettend praktisch en houd er niet van zaken ingewikkeld te maken.

  Zo heb ik bijvoorbeeld allemaal dezelfde zwarte sokken heb, matchen ze altijd.

 • Creatief

  Met mijn ADHD-brein, heb ik geleerd overal eenvoudig en creatief systemen voor te bedenken en te gebruiken.

  Op deze manier vergeet ik niet snel iets en houd ik zaken overzichtelijk.
  Het is al druk genoeg in mijn hoofd, dus houd ik alles graag zo eenvoudig mogelijk.  

 • Sportief

  Ik houd van wandelingen met mijn hondjes Senna en Lizzy. Ik zie ze graag gek doen, hollen en genieten.
  Ik vind het ook heerlijk om in de natuur te zijn.
  Dat ontspant mij enorm!

  Daarnaast sport ik regelmatig. Dit is voor mij echt een uitlaatklep.

 • Ontwikkelen

  Ik vind het belangrijk om niet alleen mijn bedrijf en alle kennis omtrent geldzaken verder te ontwikkelen, maar ook om mijzelf persoonlijk te ontwikkelen.

  Juist nu we niet meer op school zitten, zie ik hier nog meer het belang van in.
  Je bent nooit uitgeleerd. Ik doe graag nieuwe informatie en inzichten op.

Klaar voor een kennismaking?

Wil je graag je eigen mening vormen en mij persoonlijk ontmoeten? Dat kan!
Stuur mij een mail, dan krijg je een link naar mijn agenda.
Dan kun je zelf ontdekken hoe mijn kennis en ervaring voor jou van waarde kunnen zijn.

Email naar: Danielle of gebruik onderstaande knop voor de contactpagina.

Yes you can!

Dat is absoluut mijn motto.

Als je iets echt wilt, gaat het je lukken. 

Vertrouw op jezelf dan komt het zeker goed!